Hvordan få åpnet HAN-porten

Den raskeste metoden for å åpne HAN-porten er ved å logge inn på "Min side" og sende en henvendelse fra «mine saker». Alternativt kan du kontakte oss så vil vi hjelpe deg videre.

En åpen HAN-port gir informasjon om

  • NEAS Nett kan åpne porten
  • Kontinuerlig strømforbruk akkurat nå (oppdateres minst hvert 10. sekund)
  • Strømforbruket siste time
  • Spenningsnivå
  • overskuddskraft (produksjon fra ditt eget anlegg) som sendes tilbake til strømnettet.

Utstyr for avlesing

NEAS leverer ikke utstyr for måling av dataene fra HAN-porten i dag, dette må du kjøpe fra andre aktører. Les gjerne mer på sidene til Norsk Elektronisk Komite om AMS-HAN

Hvor finner jeg HAN-porten?

HAN-porten ser ut som en nettverksport eller gammel telefonkontakt av typen RJ45 og sitter over displayet på strømmåleren din:

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.